Dream Girl ✰

Hello Dear and Babies! You are stucking on my blog! I know that okay.
The place where I keep my dreams
I hope you enjoy the journey through my life and adventures and do not leave without comment! Enjoy it :)
Follow + Dashboard

: See you soon...!

April (4)월 2013 년

D L M M J V S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

>>Tumblr


The Past...


Tell me you Dreams

Please be friendly
and Respect me

Paste here your C-Box

Thanks To!

Skin by; Kiimy Ys
Icons by SC
Pictures: WeIt & Tumblr
Sozai: 7thdisorder
Editor: You! ~


//Final exam sesi 2014/2015
posted at: Thursday, April 2, 2015 | 3:51 AM | 0 Love! | Give me some love?


might failed maybe ? maybe ?

 
sudah lama tak mengupdate entry. semak penuh sawang dah ak tengok. sekarang nie cuma baca dan scroll je entry/ blog manusia mausia yang hadee. malas nak taiplah. lagi-ii sekarang tengah final. nahh engko ! bukan senang okay, jadual pun packed. ada gap tapi tak lama. setakat 2 3 hari je. ehmm emm aku nak luah pun tak tahu macam mana --' takut FAILED all subjek :( sebab subjek yang fiy tengah carry sekarang subjek tough or killer subject punya. tak mudah nak go on macam bercinta tu ye. paper OB (organizational behavior) dah lepas 31/4 harituh. rasa macam tak boleh nak buat. soalan banyak trick and ada soalan yang mmg bukan dari past year. yang tak pernah ada tu ! that's the problems. why should in this year ? this batch ? oh my crazy ! pagi tadi baru je jawab OM . ya ampun ! susah teramat and very careless . doubt it ! careless careless and careless ! how can fiy tak perasan ada lagi 1 question ? part last pulak tuh. why lah something fishy tadi . errrrr ! dahlah 8 marks . gilaaaa ! terbang ke langit 8 marks aku tuh . bukan sikit banyak tuh. question depan belum tentu betul . kalau salah tak kelauuuuuut paper OM aku. ya Allah , mudah-mudahan pemeriksa kertas aku baik hati dan tak perasan . sahhh failed kalau fikir negative. tak boleh ! tak boleh ! takpelah fifi redha jela . 5/4 - Law299 , 7/4- Finance , 9/4- Transportation and lastly 16/4- Public Relation . have 4 papers must through dear :) fighting . you can do . inshaAllah dengan izin-Nya :) thinks positive okay . mesti habiskan 5 sem jugak . takmau extend takmau repeat.
 


exam sesi 2014/2015


inshaAllah boleh . tak dapat A , setakat lulus pun boleh . takmau repeat ! takmau ! jauhkan dari aku . enemy


0 Comments:

Post a Comment

Back to the Blog?