Dream Girl ✰

Hello Dear and Babies! You are stucking on my blog! I know that okay.
The place where I keep my dreams
I hope you enjoy the journey through my life and adventures and do not leave without comment! Enjoy it :)
Follow + Dashboard

: See you soon...!

April (4)월 2013 년

D L M M J V S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

>>Tumblr


The Past...


Tell me you Dreams

Please be friendly
and Respect me

Paste here your C-Box

Thanks To!

Skin by; Kiimy Ys
Icons by SC
Pictures: WeIt & Tumblr
Sozai: 7thdisorder
Editor: You! ~


//F L A S H B A C K 🌈
posted at: Friday, January 9, 2015 | 6:02 PM | 0 Love! | Give me some love?


 Since now dah January 2015 😄 i wish all the best to degree students that taking final exam. Hewww 😏 idk if ada paper yang dh habis or belum. So i just wish it okay 😁 haaa harini last day aku kat rumah derrr . Macam biasa hate this feelings . Hmmm hmm ! Lepas nie dok mereputlah aku dekat u tuhh. Haha means kolej sekali but untunggggg i ada roomates yang gilossss giloss . Bhahaha 😁😁 sayangg kome roomates. Tidak akam terpisah selain dah habis semester 5 tau. Harapp still contact if a free time baby. Meuheeeee okayy cakap pasal contact nie yang paling senang dan aktif mestilah izni yg comel 😍😍 hewww . A girl with big eyesss and beautiful smily. Hikssss ! Your voice also like chipmunks . Haha lagi lagi bila menjerit . Chomellll sungguh .Weksssss ! Jangan marah tau . Okayyy , yg second senang contact juga jpk mehhh. Gegirl tuhh seha tau. Perghhhh ! Roomate aku jpk sehhh . Behave wehh ! Behave ! Nanti dia marah . Haha tapiii takpe kami gilosss juga. So she's dont care about this. Why ? Because she also triple crazy like us bebbb 😁😁😁 hakhak . Kalau dapat buka mulut perghh perghhh satu bilik kecoh bhaiii . Huhu tanggg gelak bagi kat dia , muehehe. Menggegar dunia bro / sis . Hiksssss ! Third girls , emmmm she's specials. Why ? She taking same course as me (business managent) thenn berjodoh satu bilik pula tuhh. Makk aiii , Alia namanya. Haha don't mad okay. Dia lagi kawww kaww gilanyaaa. Dah bergabung dengan seha umphhh ! Bertambah tambah bising bilik. Penambah ceria katekauuu . Bhahaha boleh kata 2nd floor row tuu paling kecohh bilik ktorg. Kadang sampai floor atas pun dgr. Tak gilaaaa soundsnya. Hehehe macam tertelan mic derhhh 😌😝😜 Lastly , ofcourse lahh me. Aku pun tk tumpah gilanya macam dyorang. Hyper memanjang kt bilik. Haha lagi2 kalau bergabunggg dgn deme. Hmm lahai mencurah curah idea gila sampai tk cukup timba nak tadah. Haha hambikkkk kau ! Timba lagi tuhhh wehh. Terkejut juga bila satu roomate ada yg sama. First2 rasa krikk krik jugakan bila flash back. Wahhh , macam tak percaya. Hikssss tapi bagus juga kalau aku tak paheeeeem tanya dia jela. Jueeeee . Thankssss alia sayanggg 😘😘 muahhh muah , bhahaha. Now alhamdulillah we all together 😊😃 yepppiii . Masingg masing tknk tukar roomates. Nampak tak betapa lovelynya kami. Hakhak. Nie kalau izni baca matiii aku kena gelak. Dapat kat sehaaa bertambah mati weiii. Kaki stalk dalam diam. Heee ingat aku tak hu kahh seha oii. Hmmpphh ! Tuh belum jiran lagi dua org yg selalu singgah (chee and syidah) sisto ! Miss youuu derhhh 😔😔 takpe hari nie aku balik. Dapat makan tempoyak yg kau bawa chee. Takdo lahh aku kebulur. Tapiiii dalam bas mmg confim ahh kebulorrr wehh 🍚🍗🍜 4 jam 🚌 dalam bas panaihh duduk. Kenyang tidur jelaaaa mekkkk oii . To my twinto (seha) dgn yan dah balik koi 9 tadi. Safe journey my babies . Take care tau 🚌 💋🎓🎒🎓

0 Comments:

Post a Comment

Back to the Blog?