Dream Girl ✰

Hello Dear and Babies! You are stucking on my blog! I know that okay.
The place where I keep my dreams
I hope you enjoy the journey through my life and adventures and do not leave without comment! Enjoy it :)
Follow + Dashboard

: See you soon...!

April (4)월 2013 년

D L M M J V S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

>>Tumblr


The Past...


Tell me you Dreams

Please be friendly
and Respect me

Paste here your C-Box

Thanks To!

Skin by; Kiimy Ys
Icons by SC
Pictures: WeIt & Tumblr
Sozai: 7thdisorder
Editor: You! ~


//AUGUST 2014 - presentation
posted at: Wednesday, August 13, 2014 | 9:57 AM | 0 Love! | Give me some love?


12/8/2014 

Alhamdulillah sekarang dah masuk bulan Ogos :) raya pun sudah sambut . lagi beberapa minggu je raya nak habis . sebelum berakhir raya Fifi nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri . ehmmm , bulan nie memang bulan yg paling busy sekali . seriussss ! tak sempat nak hang out pun dgn member . keje dok ngadap assigment jaaa . baru-baru nie fiy lepas buat assigment MGT 315 ( Critical Thinking) perghhh ! memang susah . bukan susah ape just kene fikir benda kreatif laaa --' masak weyy masakk . haha . presentation tu dah lah kene berlakon . then kena buat kat depan semua student. bapakkk malu gilaaa . erghhh ! assigment pasal culture and perayaan . so memang kena pakai ikut tema lahh . haha . kalau nak cakap penat tu memang lah kan . tapi malam presentation tu siyes best especially boys . DAEBAKKK !  uolls memang kreatif habis la sampai madam azira gelak . haha . pluss kitaorang pun enjoy uolss punya presentation. tapi malam tu mmg heaven sangat sangat okayyy . sebab semua pasal makanan jaaaa . ehmmmm , laparrrrrr dapat makan kottt . dengan ketupat , sate , pizza dominos , roti arab laaa . haha , terbaikkkk ! salutttt lahh . btw tengs a lot sebab bagi reaction yg bagus . sayanggg korang -KBM1113A . tanpa korang tak riuh presentation tu :) dah lah presentation buat kat kolej Malinja ( kolej budak laki) sebab dewan seminar tempat presentation kat situ . so rehdo jela dengan bawa beg bagasi bagai . kostum bagai kan . haha

hahhh , nie aku showkan kat kome yeee gambaq yang ada laaa

with dearest mira and dira

with Haziq 
 with GLAMS members

actually banyak lagi gambar tapi tak rajin sangat lah na masukkan . hehehe . full stop ! sampai sini je yg boleh aku describe pasal presentation.


0 Comments:

Post a Comment

Back to the Blog?