Dream Girl ✰

Hello Dear and Babies! You are stucking on my blog! I know that okay.
The place where I keep my dreams
I hope you enjoy the journey through my life and adventures and do not leave without comment! Enjoy it :)
Follow + Dashboard

: See you soon...!

April (4)월 2013 년

D L M M J V S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

>>Tumblr


The Past...


Tell me you Dreams

Please be friendly
and Respect me

Paste here your C-Box

Thanks To!

Skin by; Kiimy Ys
Icons by SC
Pictures: WeIt & Tumblr
Sozai: 7thdisorder
Editor: You! ~


//#DURIAN MENGAUM
posted at: Thursday, March 5, 2015 | 6:45 AM | 0 Love! | Give me some love?


"Durian Mengaum" aummm ! aummm ! iyeahh heayyy . nama group yang cukup unik aku rasa . bhaha tak pernah dibuat orang bubuh nama group camtuh . at least okaylah kann . perghhh ! perghhh ! tak pernah-ii aku involved dalam aktiviti kat dalam Universiti nihhh . first time in my life okay. well , I bukan taknak join tapi malas derrrr . nie pun involved sebab game antara fakulti (SAF). kalau tak memang taklah aku nak join. btw, congratulations for our groups okayyy . thanks all teammates cause give some effort to fight until semi-final :) proud of it ! to CENTER (aiza) , GA(nad) , WA(fifi) , WD(dira), GK(fida/syarlyn) , GS(farah) , GD(ainur) , nadiea and ila. thanks juga dekat supported yang coming support kitaorang :) siap buat banner bagai "handmade" okay . thank you so soo sooo much . muahh muahh ! I give flying kiss too all . alright , kalau nak cakap pasal game memang sengit sangat-ii sebab fakulti yang join mmg tough-ii . kitorg nie dah lerr tak reti main bola jarring . basic pun takde okay. just certain lahh yang ada so depa boleh trained ktorang kasi brush up skill sikit . first time play at court seriously feel tired like I want die. HAHA ! bukan ape lama tak exercise so pancitlah sedikit. Latih-ii setiap petang start pun lambat. just ada masa dua hari nak game time tuhh. kaki memang cramp se-crampnyaa bila bangun tidur. belum dengan ada test time tuhh . superbbbb plus nice . *thumbs up* then masa yang dinantikan sangat mendebarkan. group Business group A . Saingan kitaorang dengan Dipac , Pre-Law , OM . Group B tak ingat  haaha . okay first game slow je tapi licik derhhh . dengan Pre-Law . budak-ii dyorg main steady sampai WD yang jaga aku tak bagi aku seinci nak hilangkan lagi . *benci* tapi group kami menang (5-0) . dengan Dipac (2-2) and dengan OM (3-0) . then , dapat masuk semi-final. Alhamdulillah kita ucapkan first sekali :) time semi-final game kalah mati * tak bestkan* lawan dengan fakulti Sains Komputer(CS) . group tuhh tak payah jangka lahh . memang terror . seriously permainan dyorang cantik sangat. step yang digunakan tak berterabur . 3 step (pro-play) tabik ahh ! bukan ape suka cara permainan deme. cekap dan pantas. bola pun laju dan tajam. time shoot ? ehmmmm goal sesaja. tak sampai 2 minit lawan dengan group kami 2 jaringan okay. kami kena bantai dengan group deme (13-1) Nampak tak ? hahaha . tapi sokaylah dapat experience . thanks guysss ! sambil menyelam minum air sekali lahh . keep it up ! for tonight is the last of SAF . nak decided overall fakulti mana yang menang. anyway congratulations uolsss who involved in SAF. no wonder lah ramai atlet yang terror especially KARISMA players. *clapssss* rasa best pulak involved bila dah try satu sport :) hehe best sangat. Hope next year buat lagi hokeyyy . #UiTMKedah#SAF#2015#netballers


on game

thank you Baewakk group cause make handmade banner :)

DURIAN MENGAUM netballer's


DBS vs Pre-Law
 

0 Comments:

Post a Comment

Back to the Blog?