Dream Girl ✰

Hello Dear and Babies! You are stucking on my blog! I know that okay.
The place where I keep my dreams
I hope you enjoy the journey through my life and adventures and do not leave without comment! Enjoy it :)
Follow + Dashboard

: See you soon...!

April (4)월 2013 년

D L M M J V S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

>>Tumblr


The Past...


Tell me you Dreams

Please be friendly
and Respect me

Paste here your C-Box

Thanks To!

Skin by; Kiimy Ys
Icons by SC
Pictures: WeIt & Tumblr
Sozai: 7thdisorder
Editor: You! ~


//life
posted at: Thursday, November 6, 2014 | 6:11 AM | 0 Love! | Give me some love?


life is beautiful like shinning star 😉 aku selalu nak hidup macam tu . tapiii tak mungkin kan . hidup tk selalu kat atas dan tk selalu kat bawah . tak semua bahagia tk semua sedih . iyeee , tk dinafikan bahagia disebabkan hal-2 yang indah dan akan selalu menjadi kenangan . buttt , something sad ? always same like happy . everything that happened can't erased like storm . haaa , I don't know y I wrote this ? maybe through heart ? ehmm act aku sepatutnya terima semua nie dan terima segala kekurangan orang lain or aku sendiri . hmmm , I think I should open the space for someone ? maybe but let me think about it first . heeee , tak senang kan ? I'll try but it's hard to me . life is something like ... *fikirlah sendiri* kawan pun macam tu . tk semuanya jujur . mungkin ada yg boleh dipercayai atau pertimbangkan . tapi sejujurnya aku saying kwan aku . tkda kawan sape yg boleh Bantu selain family , right ? tapi mmg susah nk ceritakan perkara pnting dkt someone yv dia percaya . maybe she's needs time . take kisah pun semua tu yg pnting persahabatan 😁 I love her . I love all of u . you're my supported my moon , my shinny star . not for her but all . butt , kadang2 tk semua betul . bila susah minta to long kita then bila dah senang ? wowwww ! kau lupa mcm tu jaa . tahniah ! tk pernah aku rasa cmni . such a bitch ! sorry . tapi aku tk nk dendam . aku biar je . mungkin kali nie je . hate this ! hate this !

0 Comments:

Post a Comment

Back to the Blog?