Dream Girl ✰

Hello Dear and Babies! You are stucking on my blog! I know that okay.
The place where I keep my dreams
I hope you enjoy the journey through my life and adventures and do not leave without comment! Enjoy it :)
Follow + Dashboard

: See you soon...!

April (4)월 2013 년

D L M M J V S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

>>Tumblr


The Past...


Tell me you Dreams

Please be friendly
and Respect me

Paste here your C-Box

Thanks To!

Skin by; Kiimy Ys
Icons by SC
Pictures: WeIt & Tumblr
Sozai: 7thdisorder
Editor: You! ~


//busy for awhile
posted at: Saturday, February 21, 2015 | 9:39 AM | 0 Love! | Give me some love?


1:06 AM - 22/02/2015

hai korang :) lama jugakkan aku tak update blog . hmm bukan ape cuma takde masa sekarang nak update. rushing rushing ! haha kejap ke sana , kejap ke sini. busy dengan test lagiii . hadoooii *pening kepala* belum lagi dengan test yang berderet-deret tunngu giliran --' *nahhh engkau* nak sangat belajarkan ? pasdan muka ! adatlah tuhhh , nama pun belajar. apelah ~ kannn , tapi serius cakap sem nie mmg sungguh sungguh sibuk . short sem katekauuu . dengan tak ade study week. cube korang bayangkan dahlah study week tak ade then memanjanggggg je cutinya. kejap cuti Thaipusam lahh , CNY lahh . belum kira yang hat bajir haritu. tapi nak buat macam mane , Sahor bagi cuti kenalah terimakan . muehehehe :D jadual aku ? hmphhhh ! tak usah digambarkan , pack wehh ! pack ! nak ngelat tuh fulamakkkk mmg tak boleh bhaii . skip satu chapter or ape ke confirm rugi.*ada niat juga sebenarnya* kannn hati teringin tapi takutlah . bukan ape sem 4 nie subjek superbbb ! marvelousss plus tiptop nyahhh ! kilerr punya . bukan aku yang kata tapi lecture sendiri kata tau. dia kata sepatutnya subjek2 tuh tak boleh combine dalam satu sem. "all subject very tough" ." i'm not try to scared all of you but that's truth." haaaa see , kalau dia dah cakap macam itu tak boleh kate ape. tapi the last sentence yang buat aku rasa yeah we all boleh buat . . . .  "you all pandai and I yakin you all boleh buat" . " hope you all try your best and goodluck :)" jenggg jengggg . hihihihi  . ermm final pun dah nak dekat . bulan 3 until bulan 4 (31/3-16/4) *ada gap okay* yeppy tak sabar donggg nak balik . Cuti CNY yang 4 hari mana ada balik , sedih je. orang lain balik tapi aku tak balik. sob sob *lap air mata*siapa tak rindu family kan . orang gila pun rindu family dia. kalau nak cerita cuti 4 hari yang aku tak balik ? emmmm nak I classify kah ?

1. mestilah bangun lewat *dah tidur pun lewat* . kekeke
2. ada masa senggang *banyak wehh* watch movie and online
3. hangout for one day with friends *hilangkan rasa bosan yg melanda* kalau tak mereput
4. ofcourse lah studykan . hehe *tak tipu* lagi-2 subjek  Law.
5. makan itu wajib. (padahal sehari sekali)
6. ahhh rindu family :'(  my mom always call if waktu cutilah
7. dok pungg pang (bersembang) with roommates. maghrib baru stop ! haha
8. tak ade dahh . kalau ada pun banyak sangatlah saying-sayangku sekalian.

okay ape fiy listkan . at least 8 right ? kalau banyak pun bukan nak bace. macamlah I tak tahu. herher

0 Comments:

Post a Comment

Back to the Blog?