Dream Girl ✰

Hello Dear and Babies! You are stucking on my blog! I know that okay.
The place where I keep my dreams
I hope you enjoy the journey through my life and adventures and do not leave without comment! Enjoy it :)
Follow + Dashboard

: See you soon...!

April (4)월 2013 년

D L M M J V S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

>>Tumblr


The Past...


Tell me you Dreams

Please be friendly
and Respect me

Paste here your C-Box

Thanks To!

Skin by; Kiimy Ys
Icons by SC
Pictures: WeIt & Tumblr
Sozai: 7thdisorder
Editor: You! ~


//new semester
posted at: Sunday, June 8, 2014 | 1:31 AM | 0 Love! | Give me some love?


haii , hellossss ! uollsss :) hihihi *sorry excited pulak * lama tak hupdet katekann . wenggggg ~
okay , now fifi dah masuk semester baru :D giler tak happy ! nak habis cepat dowhh . lagi dua sem jaa mau habis . alhamdulillah result okay takde repeat paper . tup tap ! tup tap ! dah masuk bulan 6 . hmmm , kejap je kan dah tengah tahun . macam baru masuk je rase :/ umur pun bukan makin kebelakang .. mean bukan makin muda . ohhh ! tidakkkkk ! nak masuk 20 . bhahaha , takda lahh' teen' dahh . emm , lepas nie duit raya pun makin berkurang laa . huuuu *weyy ! sedar diri tu sikit bukan makin kecil kau nie*sob sob ~
untuk sem nie bilik dah kene tukar . makin jauh makin besar bilik tuhh --' haishhh ! bagi aku bilik tu memuaskan hati . besar pun besar , luas pun luas . tskk tskk ...tskk . boleh tahan lahh orang kata :) apepun kenelah bersyukur daripada kene tendang duduk luar . eihhhh ! tak hengen guaaaa *buat muka* ingat senang nak cari rumah sewa kat Merbok nihh ? hmmm , jenuhhhh ! walaupun orang kate sungai petani baru nak maju laa . up sikitt ! huehuehuee ~ tapi yang tak best pasal bilik nie sebab kena naik tingkat 2 . makk oii atas tuhh . *ngade-2 , maju satu tingkat je* brrrrrrr ! cafe pun dekat jaa . toilet lagi lahh dekat sebelah jaa . jalan tak sampai 5 minit pun . washer machine dekat bawah jaa . yang tak lalu bila mau turun lahh . cer pikir kalau kain bertimbun tak basuh ? daa kene bawa turun p basuh . pastu bila dah selesai kene angkut balik pi naik atas nak jemur . haha , kolestrol pun boleh turun . haaaa , tu baru sikit . japp lagi dah nak puasa . hmmm , paham-2 jelaaaa :( gila kau nak turun naik pi kelas . aduhhh ! sakit tuu . lagi2 bulan puasa kena pula kalau terik teramat . ehmmm , mmg tak bayang ah wehhh . sendiri bayang laa . bazaar confirm jauh . nak jalan lagi dah ambil berape minit . takpe lahh ujian kan . redho jelaa :) asalkan semua okay . kalau nak komen pasal almari hmm *ketuk dahi sat* almari tak besar . dia macam loker je tapi bertingkat dalamnye . hmm , ikutkan not bad lah . janji baju boleh gantung . HAHA ! sepatutnya hari ini dah start kelas tapi tak p pun . saje skip :) alaa , bukan belajar lagi kan . letc pun tak masuk agaknye lahh . huhu . student degree pun tgah mood busy skrg nak final dah . omoooo ! btw , fighting ! hiyaaaaakkk

0 Comments:

Post a Comment

Back to the Blog?