Dream Girl ✰

Hello Dear and Babies! You are stucking on my blog! I know that okay.
The place where I keep my dreams
I hope you enjoy the journey through my life and adventures and do not leave without comment! Enjoy it :)
Follow + Dashboard

: See you soon...!

April (4)월 2013 년

D L M M J V S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

>>Tumblr


The Past...


Tell me you Dreams

Please be friendly
and Respect me

Paste here your C-Box

Thanks To!

Skin by; Kiimy Ys
Icons by SC
Pictures: WeIt & Tumblr
Sozai: 7thdisorder
Editor: You! ~


//kedai
posted at: Sunday, May 11, 2014 | 7:38 PM | 0 Love! | Give me some love?


        
         pagi pagi lagi dah malu wehhh . perghhh ! gilaa ahh malu siakkk ! malu tahap tak terkate plusss segan pluss merahh mukaaa . wuuuuuu , tak terkate kauuu . orang semua dokk ngushaaa je . hampehhh ! dah laa diamkan diri tak nak tegur pula tuhhh . mane gua tak malu wehhh . HAHA ! mane taknye pagi2 dah kene p kedai tolong acik aku . erhhhhh ! dan-2 pula naik motor , aduhhhh . itu yg tak tahan kott . merempit habis lahh acik aku . OTAI habis ahhh . itu takpe bole terima lgi . then , time bawa motor boleh pula  potong jalan berkembar . ohhh nooooo ! boleh mati katak akuuuu - feel died ! haha , nasib selamat sampai . yelaaa , kawasan shah alam kan sesak . lori dah lahh besaq besaq . kalau hat kecik takpa laa . nie bila dah sampai kedai acik aku sohh p buka dulu . aku ponn dgn okay p lahh menonong kat depan kedai nak buka kann . then bila dah pegang kunci mestilah nak buka tapi peliknya tak lehh buka . anehhh pon ade tau . aku try banyak kali kott tapi tak bole . rase nak p panggil acik aku je . tapi acik aku yg panggil aku dulu . dia pon ckplahh "fiy , yg kau dok kat situ buat ape ? kedai sebelah nie laa ? kau nak buka kedai sape fiy ? " perghhh ! nahh amik kau bila dgr soalan cmtuh sbb terkejut berok aku . HAHA ! org yg kat situ semua dokk pandang pelik . hmmpppph ! aku ape lg angkat kaki p kedai sebelah buka kedai . sampai dalam kedai acik aku p gelakkan aku . sabar jelaa ~

#swear lepas nie takmau buka kedai dahh . nak buka sendiri :/

0 Comments:

Post a Comment

Back to the Blog?