Dream Girl ✰

Hello Dear and Babies! You are stucking on my blog! I know that okay.
The place where I keep my dreams
I hope you enjoy the journey through my life and adventures and do not leave without comment! Enjoy it :)
Follow + Dashboard

: See you soon...!

April (4)월 2013 년

D L M M J V S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

>>Tumblr


The Past...


Tell me you Dreams

Please be friendly
and Respect me

Paste here your C-Box

Thanks To!

Skin by; Kiimy Ys
Icons by SC
Pictures: WeIt & Tumblr
Sozai: 7thdisorder
Editor: You! ~


//mamat cina ka ?
posted at: Sunday, May 11, 2014 | 8:05 PM | 0 Love! | Give me some love?


hahh , yang pun satu kes juga . malu makkk oiii - feeling shy . haha , entah kenape sejak akhir-akhir nie ada je simptom pelikk . ishhhh ! pehal tahh . nie pula kisah pasal seorang mamat muda . ehmm , hensem tuhh hensem lah jugak . tapi bukan itu masalahnye . time aku tgah on pc takde pun org datang . aku ponn p lahh on drama korean ka apa ka . pastuh , acik aku suruh tolong dia potongkan business card yg org tempah . aku pon okay jela sebab keje senang kann . huhu , pastuhh ada lahh satu mamat nie dtg kedai nak print katanye . aku pon pandang sekilas jela kan watpa nak usha lama-2 . takda faedah punn . then , tempat yg dia nak print tuhh mmg dekat je dgn aku . aku pun biar jela mamat tuhh duduk sebelah aku sebab ingat dia tuhh cina . bila dia tanye acik aku takde langsung slengg ,siyesss ! hahaha . sudahhh , aku pun heran asal langsung takda slengg cina nihh ? ishhh , hebat ahhh kalau takde slengg kan . then time aku tgah buat keje aku terniat pula lahh nak pndang pc . nak tengok ape yg mamat tuh nak print . sekali dia nak print resume , huhu . haaaaa , part tuhh aku terkejot berukk oiii ! nama MELAYU wehhhhh ! omggg omggg ommggg . terkedu pluss jadi patung aku kat situ :/  hmmm , not good time okay .

#solenkali#janganpandangrupaja#kulitcerah#ingatcina#haha#

0 Comments:

Post a Comment

Back to the Blog?