Dream Girl ✰

Hello Dear and Babies! You are stucking on my blog! I know that okay.
The place where I keep my dreams
I hope you enjoy the journey through my life and adventures and do not leave without comment! Enjoy it :)
Follow + Dashboard

: See you soon...!

April (4)월 2013 년

D L M M J V S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

>>Tumblr


The Past...


Tell me you Dreams

Please be friendly
and Respect me

Paste here your C-Box

Thanks To!

Skin by; Kiimy Ys
Icons by SC
Pictures: WeIt & Tumblr
Sozai: 7thdisorder
Editor: You! ~


//F.A.L.L.I.N.G in LOVE
posted at: Wednesday, May 20, 2015 | 7:00 AM | 0 Love! | Give me some love?



SKIN CARE NOURAIN

before pakai skincare Nourain


before pakai skin care Nourain

Lepas pakai produk Nourain :) tarahhhhh !
taraahhhhh ! around sebulan dua guna Nourain :) hikssss !
tinggg ! tingg ! tinngg ! terdetik dihati nak share pasal produk kosmetik lah pulak --' hiks ! lepas aku nengok review blogers yang hadooo terasa nak taip pasal skin care yang aku guna :) saja nak share kenapa kulit muka waaa makin phawlesss , makin bersinar baq hang ! hahaha. makin hilang jerawat segala lahhh. hah nie nak habaq mai guna produk Nourain :) before this kulit takde problem sangat since sekolah rendah sampai sekolah habis sekolah menegah. aku pun banyak gaklah pakai skincare. macam-ii weyhhh engkorang je tak tahu. pffftttt ! firstly in touch on my face okay ... OLAY ! itu yang pertama sekaaaaliiiiii. untuk day cream time tu darjah 4 ke 5 --' tak ingat, haha. facial face guna safi timun. huhu siyess muka clear kauuu ! satu jerawat pun tk hade time tu. then menggatal tukar nak pakai full set SYAHIRAH :) guna yang itu okay start darjah 6 sampai tingkat 4 tapi macam tuh jugaklah. ada lah tetiba satu masa tumbuh jerawat. so normal kot sebab hormone. so, I just ignore lah , ingatkan lepas tu takde dah tapi lama kelamaan satu satu mucul. maybe sebab dah lama pakai then kulit pun start bosan dengan produk tuhh :/ pfffttt ! mengada kauu kulit nak yang mahal gitunya. so, nampaklah iklan kat tv time SAFI BALQIS. yang dutanya time tu shilah amzah. nahh kau nengok kulitnya lawooo terpengaruh kejapp. tak ke bodoh time tuhh ? hahaha. aku pun pergilah beli trial set pakai dalam seminggu okay. jerawat yang ada kecut dan mengecil. nampaklah effect sikit. so teruskan sampai trial set tu habis then beli yang besar. nahhh kauu ! timbul jerawat tak sudah. non stop ! bila satu hilang, satu lagi muncul. hilang muncul, hilang muncul --' dah macam chipsmore. tak sampai sebulan guna tukar lain. so produk tu aku stop tukar AS BEAUTY. mahal tu memang lah satu set 120. time tuh form 5. straight cakap pakai tu memang hilang clear habis takde jerawat langsung. aku tahu produk nie pun sebab my cousin pakai produk tu. *memang terpengaruh sungguh* kulit cantik putih tak sampai sebulan guna. dah lama guna sampai habis spm then keje part time. start dari tu jerawat muncul kembali. haihh ! haihh ! sedih tu memanglah. sape suka jerawat singgah kat muka even seminggu kan? tapi stick juga dekat produk tuh then pakai sabun marine sekali. tak jalan, dah hilang muncul balik. resah resah sebab ape ? yelaaa yang dulu muka clean & clear tetiba penuh jerawat. ohhmaiiiiii ! sampailah masuk university pakai lagi produk tu. still ada juga jerawat sampailah sem tiga time tuh ada presentation pasal business. one group of ma classmate show skincare Nourain. terdetik dihati nak cuba sebab macam okay je. at first takut juga tapi pakai sabun Nourain je dulu. serious okay jerawat kecut dan makn pudar :") happy dan bersyukur sangat time tu. so baru guna full set Nourain. takde side effect. dapat bonus adalah , hahaha ! sampai sekarang pakai Nourain je takde tukar-tukar dah. eicehhh dah macam stick dekat bakal suami , bhahahaa ! ehhm emmm *luar tajuk daah* Nourain memang bagus produknya , tak tipu. tak caya pergilah tanya sesiapa yang pakai produk tu. saya salah sorang daripanya. 100% bahan asli. halal dah sah-ii lah kann. member a.k.a roommate saya pengedar produk Nourain. nak boleh contact dia boleh melalui saya ye :) tolong roommate , hihihihi. -Izni Najwa Razak- pengedar/stokisss








0 Comments:

Post a Comment

Back to the Blog?