Dream Girl ✰

Hello Dear and Babies! You are stucking on my blog! I know that okay.
The place where I keep my dreams
I hope you enjoy the journey through my life and adventures and do not leave without comment! Enjoy it :)
Follow + Dashboard

: See you soon...!

April (4)월 2013 년

D L M M J V S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

>>Tumblr


The Past...


Tell me you Dreams

Please be friendly
and Respect me

Paste here your C-Box

Thanks To!

Skin by; Kiimy Ys
Icons by SC
Pictures: WeIt & Tumblr
Sozai: 7thdisorder
Editor: You! ~


//Congratulations sayangggg :)
posted at: Wednesday, May 13, 2015 | 10:06 PM | 0 Love! | Give me some love?


pejam celik ! pejam celik ! dah nak habis sisa cuti semester :) ada lah lagi berapa minggu ja . nie lagi esok dah keluar result semester 4 pula . haih ! ya Allah permudahkan semuanya . harap keputusan elok-elok sahaja. takde repeat ape-2 paper . InsyaAllah :) ehh ! actually motif aku meng-update blog nie bukan nak story pasal result pun tapi pasal my sista ! HAHA ! congratulations sayanggggg :) finally you dapat sambung belajar dekat universiti. I'm glad and happy for you. since you nak masuk dah bulan 6 nie , nope ! mean I register 2/6. wow so earlier than me. hihi *annyonggg* emmmm kakak nak spend time sikit ah cuti yang ade dengan kau. hehe (baik tak aku) yelaa , nanti mesti kau rindu aku, family. kankankan ? hihihihi . jangan cengeng tau sista ! remember tu ! (sebab aku pun camtu dulu, hiks !) oh ! before I forget it , she's get at UiTM Tapah :D course sains matematik kauuu ! its okay kau boleh bawakkan ? ohmagaiiiiiid ! (terlopong japp!) adikk, that's over for you bhaiii ! kekeke. you know kat situ takde ape pun weiii. nak harapkan kedai runcit ? bape keratlah yang hadee kot. mampuihhh kau nak berjalan terkedek keluar p cari barang. nahh kau jah ! jauh baqhanggg ! dah lah nak masuk kawasan itu pun punyalah dalam. tskk tsskk ! sedih kakak dengar oii. btw, aku patut besyukur sebab tempat aku belajar lagi okay even pendalaman pun. at least kalau nk keluar p beli barang tak jauh dalam 15 minutes ja. keta sewa pun dekat ja pun, depan uitm. kalau kau dik ? hmmm acane tuhh ? mama pun risau even dekat, hahaha. nampaknya rajinlah mama dating sana kan ? beruntunggg lerr kauuu ! *feel jealous* huhuhu. at least you ada member dari sekolah yang sama dapat same place. hah , boleh book your room together :) matric dapat dekat Melaka, kau sendiri taknak pergi sebab tak boleh bawak. don't worry ya ! member I merangkap roommate I (izni) pun dapat matrik tapi takmau pergi sebab setahun. tak boleh bawa. sama macam syidah juga :) ramai aku rasa yang buat cenggitu :) chill ah ! emmm yang cousin aku sambung dekat Universiti Madinah :) Alhamdulillah, tahniah ain atiqah :) course asasi syariah tak silap lah. belajar leklok weiii ! yang lagi sorang (nadhirah) emmm tunggu panggilan kedua bulan 9 nie katanya. slow-2 okay ? anyway , aku pun nak habis diploma dahh :) tak shabarrr rasanya , hehehe. sabarrr fiyy ! yang baru nak masuk diploma or pra-diploma tu congratulations :) belajar kasi leklok sikit. dapatkan dean tau ! inshaallah boleh :) jangan memain ! yang penting mata tuhh ! hahaha kasi jaga sikit okay. *sebab budak lelaki banyak hensem dohhh* kekekeke . ingat parents, take care of yourself , your attitude and aurah :) I'm not at there for 24/7 per day for you sista ! one more , tak payah ah kau nak hide you relay tuhh. aku dah tau pun nama buah hati kesayangan jantung tak belah berapa tuu :/ thanks dekat bro iaitu abang aku lahh yang bukak code password kau tuh. haha jahat tak ktorang, ngehhngehh. rahsia sangat dengan kitaorang :)

0 Comments:

Post a Comment

Back to the Blog?